naar home page het logo van sabineke's shop
keuze button voor voorwaarden

keuze button voor applicaties keuze button voor banden keuze button voor diverse artikelen keuze button voor d-ringen keuze button voor elastiek keuze button voor garens keuze button voor knopen keuze button voor modeaccessoires keuze button voor keuze button voor sluitingen keuze button voor stoppertjes

keuze button voor kassa

keuze button voor zoekenknop
keuze button voor kant UITVERKOOP keuze button voor bellen

Wij zullen uw orders met uiterste zorg behandelen. Wij dragen er zorg voor dat uw bestelde artikelen, na ontvangst van betaling, zo snel mogelijk bij u zullen worden geleverd. Wij bevestigen uw bestelling altijd binnen 2 werkdagen per mail. Mocht u geen bevestigingsmail ontvangen dan verzoeken wij u om met ons contact op te nemen. Dit kunt u doen door ons te bellen op 0184-410660 of te faxen naar nummer 0184-410644 of ons te mailen naar ons mail adres INFO@SABINEKE.NL

Alle artikelen worden geleverd zolang de voorraad strekt. Mocht het door u bestelde artikel niet op voorraad zijn, dan laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten.

Wij kunnen helaas niet instaan voor kleurafwijkingen. Dit omdat er veel verschillende soorten monitoren bestaan en deze de afbeelding vaak anders weergeven als de werkelijkheid.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten

Betaling geschiedt uitsluitend vooraf inclusief verzendkosten.


Let op als het bestelde bedrag groter is dan € 40 euro worden geen verzendkosten doorberekend.


Wij versturen u de bestelde artikelen zodra wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen.

De bijkomende verzendkosten worden berekend over het totale gewicht van uw bestelling. Wij hanteren hierbij de tarieven van TPG-post. Let op boven de € 40 zijn de verzendkosten gratis!!


Wij kunnen niet garanderen dat deze internetsite foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Intellectuele eigendomsrechten

Sabineke, of de rechthebbende, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten, octrooien en andere intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sabineke of rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze internetsite wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.